lisa » sape nk fb saya,please ke fb dan taip nama alisya sofea gambar? gambar kartun pakai tudung warna pink.
lisa » ada lagi cerita nabi??????
yginflatable » what a good blog.I like it.
Huda » Assalam Suri, aku ada tag ko...bukak blog aku ni -> http://hudaateh.blogspot.com/2011/11/contest-anakk u-berfotogenik.html
Huda » Assalam Suri, aku ada tag ko...bukak blog aku ni -> http://hudaateh.blogspot.com/2011/11/contest-anakk u-berfotogenik.html
suri » ummu uwais... alhamdulillah warmer Jingle jungle tu so far so good, belum mendatangkan masalah lagi bagi saya... BS pun senang nak panaskan bubur dan EBM...
ummu uwais » salam sis..nk tnya ok x warmer & sterilizer jingle jungle yg sis beli tu?
latif » i
mamarayyan » hi mama singgah cni...jom join contest mama
nurulazham » suri, hepi belated besday! smlm dah komen kat sini, arinih xde lak..haihhh...
nurulazham » suri, happy birthday!!!
Suri » kak irma sorry takde FB la...
irma » suri..ade fb tak...best sikit cit cat
suri » ziha : thank you... lama tol tak dengar kabar dari ko... ape kahabar sekarang??
suri » linda : thank you sebab datang melawat.. insyallah ada kesempatan kita jumpa lagi..
suri » kak irma thank you.. org pantang kat yong peng.. edry excited... sebab idungnya mcm idung dia... hehehehe...
irma » tahniah..bestnye dpt baby boy..suri pantang kat mana...cam ne edry dh dpt baby..
suri » thank you all...
linda » selamat berpantang suri... nanti kite jumpe lg ek..
linda » selamat berpantang suri...nnti kite jumpe lagi ye
linda » tahniah suri...ari tu x dpt jumpe baby firas...nnti kite jumpe lagi ye..jom singgah blog baru aku..hehehe
ziha » salam...tahniah suri ...baru tau nih.. semoga selamat melahirkan..
suri » Thanx..
nurulazham » take care suri...
suri » cik wano.... cik wano.... huhuhu... ingat nak melawat2 umah awak... sambil bg tahu berita gumbira... tapi... tak sempat...nyway.... THANK YOU wano...
wano » lupa lak nk cakap, TAHNIAH kat korg berdua....nnti jadi bertiga dan berempat dan seterusnya...hehehe
wano » puan suri, dh pregnant ke? senyap jek...dok kabo doh...lama dop jmpa...
suri » thank you nurul...
nurulazham » happy birthday, suri!!!!
nurulazham » suri..handphone aku ilang..bg no.phone ko..sms kat aku no 017722 tu..
nurulazham » congrats fren!
suri » cik linda... ni email aku... loveserenemy@gmail.com. mlm tu cousin husband nikah. mmg takde rezekila nak jumpa..invite aku ek..
linda » ade org meroyan baca blog aku...tu yg aku private..meh bg email ko..nnti aku invite ko..bile nak jmpa?ari tu aku g umah adah x de rezeki nak jumpa ko.take care ye...
suri » ngeh2... alhamdulillah... rezeki insyallah bulan 12 due... FB aku takde.. nape blog ko private kan?? susahnya aku nak tahu aktiviti ko...
linda » suri...ko ngandung ke??? tahniah...ko ade FB tak??? add la aku...huhuhu...
suri » thank you cik wano... bila la bole jumpa awak...
wano » suka tgk gmbo kawin awak...cantik!
nurul » antolah email piccas kat aku gak..hehehee
suri » kak irma... gmbr keseluruhan bedroom pon kene hntr ke email.. kalo nak org hntr...
suri » salam kak irma.... semua pic kawen bole tgk kat http://www.flickr.com/photos/artcreative/sets/7215 7623366500869/ gmbr tuk hntrn takde dlm edited photographer. kalo nak bole hntr kat email..
irma cupcake » suri nak tgk semua pic kawen,,,ade link tak esp bilik tido n hntaran..suke set bilik tido...
suri » umah kak irma lagi cantik.... ahaks....
irma cupcake » chantek umah
nurul » wah..dah update blog!!
suri » dah update2.... abg din.... huhuhu... sorry lambat...
Saluddin Ismail » ni dah berapa lama x update ni...pic kawen mana...eke
linda » Selamat pengantin baru suri...Semoga kekal ke akhir hayat...cepat2 dpt baby ok...
linda » die aktif sgt bersukan...ligimen ltut die koyak,,,kalo die ok insyallah aku dtg knduri ko...ape2 pon tahniah ye...
suri » salam linda... ooo dah sampai yer... ok... nape lutut hubby ko?? sian dia...
linda » salam suri... aku dh dpt kad ko... tenkiu sgt2.. kalo hubby aku ok insyallah aku dtg majlis ko ye... sbb die bru je pas operate ltut... huhu
nona » hai hai
aura » SALAM
aura » SALAM
aura » salam..
chemicuka » ^_^
pitt » banjir ada dimana2....isk...
aRYa » Hey.. just dropiing by to say hi.. your 'how to make a suri" is so cute.. ^_^
me » eD pakwe aku.... ko eD mana???? hahahahhaa eD member aku pon ada gak...huahuhuahua..
eD » mengapa mcm ko gabung kan nama aku disitu. hehehe. alamak.. Ed(suri) jgn marah aa...